rk-zagreb. hr1. dan Labin Handball kupa Šest pogodaka Sirotića, 13 obrana Slavića za slavlje ‘Lavova’ u Areni protiv Veszprema Zagrebaši u zadnjoj sekundi ispustili bodove protiv Dinama Sirotić i Slavić predvodili Zagrebaše do boda protiv Wisle u Varaždinu Pobjeda nad Moslavinom za 6 od 6! PPD Zagreb nastavlja pobjednički niz! U Kutiji šibica pao Bjelovar Dibirov i Slavić predvodili PPD Zagreb do pobjede protiv Porta Pobjeda protiv Poreča za 3 od 3! PPD Zagreb svladao Sesvete, slijedi gostovanje kod Magdeburga! PPD Zagreb otvorio sezonu pobjedom nad KTC Križevcima! Zagreb odigrao poluvrijeme iz snova, pa izgubio finale SEHA Gazprom lige od Veszprema! F4 SEHA Gazprom league Media Call Medijske obveze trenera Obrvana i naših rukometaša! Velika pobjeda nad Nexeom! PPD Zagreb u finalu SEHA Gazprom lige! Gojun i Obrvan najavili 11. Final Four turnir SEHA Gazprom lige! Zagreb osvojio jubilarni, 30.
UTORAK 31.1.2023. - SuperSport
kola EHF Lige prvaka između PPD Zagreba i THW Kiela PPD Zagreb poražen u dvoboju za treće mjesto SEHA Gazprom lige u Zadru! Polufinale F4 turnira SEHA Gazprom lige: PPD Zagreb - RK Vardar 6. kolo: PPD Zagreb vs. Metaloplastika 5. Eurofarm Rabotnik 3. kolo: Telekom Veszprem vs. PPD Zagreb 1. kolo: Metaloplastika vs. PPD Zagreb Zagrebaši osvojili svoj 26. Kup Hrvatske! Kadeti PPD Zagreba osvojili drugo mjesto na završnici prvenstva Hrvatske! Polufinale Kupa Hrvatske: PPD Zagreb - Nexe Zagrebaši još jednom srebrni u SEHA - Gazprom ligi, Vardaru i peti naslov prvaka! PPD Zagreb nadigrao Nexe za treće finale SEHA Gazprom lige! Dolazak PPD Zagreba na polufinalnu utakmicu SEHA Gazprom lige u Brestu Charity Action za vrijeme Final Four turnira SEHA Gazprom lige u Brestu Prvi trening PPD Zagreba na Final Four turniru SEHA Gazprom lige u Brestu Media Call PPD Zagreba na Final Four turniru SEHA Gazprom lige u Brestu Dolazak PPD Zagreba na Final Four turnir SEHA Gazprom lige u Brest Zagrebaši unatoč porazu službeno potvrdili plasman na završni turnir SEHA - Gazprom lige Okršaj obrana u Areni – Zagreb tijesno poražen od Flensburga Devet pogodaka Sršena za slavlje protiv Skjerna u Areni PPD Zagreb preko Meshkov Bresta do sedme uzastopne pobjede u SEHA ligi! Zagreb svladao Vardar za prvo mjesto SEHA Gazprom lige! Zagrebaši u susretu s Metalurgom došli do novih bodova SEHA - Gazprom lige! Moćni PSG u Areni slavio protiv Lavova! Zagrebaši upisali pobjedu nad Steauom iz Bukurešta u SEHA Gazprom ligi Zagreb protiv Ljubuškog stigao do prve pobjede u novoj sezoni Zagreb prvi put u povijesti poražen od Nexe Našica! 2.
U skupini A će biti braniteljice naslova Vipers uz Odense, Krim, Bietigheim, Brest, Ferencvaros, Baník Most i CSM Bukurešt. Sezona u Ligi prvakinja počet će 10. rujna, a završni turnir u Budimpešti će se igrati 3. i 4. lipnja sljedeće godine. Rukomet Rukometna Liga prvaka jakov gojun rukometna Liga prvakinja PPD Zagreb Ivica Obrvan žrk lokomotiva NOTHING Phone 1 5G DS Uštedi 45€ 6. 55", 8GB, 128GB, Android 12. 590, 4€ | 4. 448, 37 kn 544, 99€ | 4. 106, 23 kn KUPI SADA iPad Uštedi do 12% Idealni za kreativce i svakodnevnu uporabu! 875, 84€ | 6. 599, 02 kn 769, 99€ | 5.
Trifunović preuzeo Dinamo iz Bukurešta - Telegraf.rs
Veseli me da ćemo igrati s mojim bivšim klubom PSG-om, kao i odlazak u Musin Magdeburg. Grupa je simpatična, dobra za nas i vjerujem da imamo dobre šanse ove godine. Mi moramo biti realni i ja ću vam reći kao netko tko je s Berlinom igrao Europa ligu da to nije isto kao i Liga prvaka. Tako će vjerujem i ekipama poput Wisle, GOG-a ili Magdeburga isto ovo biti jedna nepoznanica.
Svoju šansu vidimo protiv svakoga. Imamo ekipe poput PSG-a i Veszprema, ali i Magdeburga koji je superiorno osvojio prvenstvo Njemačke, i to su ekipe sa superbudžetima koje su izuzetno jake. S druge strane imamo protivnike koji su nešto slabiji od ovog trojca, ali sve je to uvjetno rečeno jer su i to ekipe s velikim budžetima. Sve u svemu zadovoljan sam ždrijebom. Pripremat ćemo se kao i lani maksimalno što možemo, ići u svakoj utakmici na pobjedu i nadam se imati dovoljno snage i kvalitete da osvojimo poneki bod više nego ove sezone', kazao je u razgovoru za službene stranice kluba trener PPD Zagreba Ivica Obrvan. 'Odmah moram naglasiti da su u Ligi prvaka svi klubovi izuzetno kvalitetni, a da velika većina ima i ogromne budžete. Kako ja to vidim Pariz je u našoj skupini daleko najveći favorit, a s ostalima mislim da možemo igrati ravnopravno. Magdeburg je odigrao strašnu sezonu u Bundesligi i Veszprem je strahovito jak, ali moje je mišljenje da se s njima nositi možemo.
Kapetan PPD-a Zagreb Jakov Gojun oduševio izjavom nakon što je saznao protivnike u Ligi prvaka: Simpatična skupina... Jakov Gojun Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Rukometaši hrvatskog prvaka PPD zagreba sljedeće će sezone igrati u skupini A Lige prvaka, a suparnici će im biti Paris SG, Magdeburg, GOG Gudme, Porto, Dinamo Bukurešt, Veszprem i Wisla Plock, odlučeno je ždrijebom u Beču U razgovoru za službene stranice kluba imena ovogodišnjih protivnika u EHF Ligi prvaka komentirali su trener Ivica Obrvan i kapetan Jakov Gojun. 'U Ligi prvaka nema lakih protivnika, ali kako smo zadnji ostali mi i Elverum nekako mi je privlačnije izgledala skupina A u kojoj smo na koncu i izvučeni. Rekao bih da je u kontekstu težine protivnika ta grupa za nijansu lakša i povoljnija za nas. Mislim da možemo biti zadovoljni ovim ždrijebom jer je veći broj, barem na papiru, kvalitetnijih ekipa ostao u grupi B.
Dakovo - Diadora Zadar - 29.04.2022 → live score - 777Score
Media Call u hotelu Kolovare Velika pobjeda u polufinalu SEHA Gazprom lige! Pripreme na Vlašiću: Red treninga, red rehabilitacije, red opuštanja! PPD Zagreb osvojio Kup Hrvatske! Zagreb svladao Dubravu i prošao u finale Kupa Hrvatske! Proslava 29. naslova prvaka Hrvatske! Sjajna predstava Zagrebaša u Kutiji šibica! Poreč ostao na -15! ‘Lavovi’ u drugom dijelu pojeli Eurofarm! U prvom kolu SEHA lige PPD Zagreb slavio protiv Tatrana uz sjajnih 19 obrana Ašanina! Motor u triler završnici slavio u Sutinskim vrelima! PPD Zagreb nakon okršaja s Celjem i dalje bez bodova u Ligi prvaka! Nakon prednosti na poluvremenu Lavovi u neizvjesnoj završnici poraženi od danskog Aalborga Ništa od iznenađenja u Mađarskoj! Veszprem prejak za Zagrebaše Pixsell: THW Kiel prejak za Zagrebaše u Areni na otvaranju nove sezone Lige prvaka Pixsell: Zagrijavanje prije početka utakmice 1.
TVORNICA GENIJA: Talijan zadivljen onime što radi Dinamo
Respektiram sve te ekipe, ali smatram da smo mi klub koji je u usponu, koji je lani pokazao da se može nositi i s većim ekipama i koji je danas jači nego što je bio prije godinu dana. Lako biti neće, ali vjerujem da možemo proći skupinu', poručio je kapetan PPD Zagreba Jakov Gojun. Europski prvak Barcelona igrat će u skupini B s Pickom iz Szegeda, Celje PL, Kielceom, Kielom, Nantesom, Elverumom i Aalborgom. Nova sezona Lige prvaka počet će 14. rujna, dok je završni turnir predviđen za 17. i 18. lipnja sljedeće godine u Koelnu. Rukometašice Lokomotive će, pak, igrati u skupini B Lige prvakinja protiv Gyori ETO-a, Metza, Rapida iz Bukurešta, Budućnosti, Storhamara, Esbjerga i Kastamonu Belediye.
(HD UŽIVO) Dinamo Bukurešt Zadar uživo gledati 01/02/2023
naslov prvaka Hrvatske! PPD Zagreb svladao Nexe i stigao na korak do obrane naslova prvaka! Kup je naš! PPD Zagreb svladao Poreč i izborio finale Kupa Hrvatske! Na krilima pune Kutije šibica, PPD Zagreb uvjerljivo svladao Nexe Našice! PPD Zagreb svladao Dubravu i izborio F4 Kupa Hrvatske! Raspucali se Klis i Klarica, Zagreb upisao pobjedu nad Sesvetama! Kiel u zadnjoj sekundi srušio sjajni PPD Zagreb u Areni! 2.
kolo PH (PPD Zagreb - Gorica) 11. kolo EHF Lige prvaka PPD Zagreb - MOL Pick Szeged 26:24 14. kolo Paket24 Premijer lige “PPD Zagreb - Dubrava 39:24” Dino Slavić predvodio PPD Zagreb do nove pobjede u Ligi prvaka! Prva pobjeda Zagreba u Ligi prvaka – u Areni pao Meshkov Brest! PPD Zagreb tijesno poražen od francuskog Montpelliera 06. kolo Paket24 Premijer lige “PPD Zagreb - Spačva Vinkovci” 04. kolo Paket24 Premijer lige “PPD Zagreb - RK Poreč” 3. kolo Paket24 Premijer lige “RK Umag - PPD Zagreb” 02. kolo Paket24 Premijer lige “PPD Zagreb - Gorica” aalborg nadigrao Zagreb na otvaranju Lige prvaka! Finalna utakmica i osvojeno drugo mjesto SEHA-Gazprom lige sezona 2020. /21.
Kapetan PPD-a Zagreb Jakov Gojun oduševio izjavom nakon
Germania :: Naslovna stranica
Dinamo Bucuresti uživo | Rukomet, Rumunjska - Rezultati
Ante Puljić statistika i povijest transfera - AiScore